Pagina principala > Blog > Asigurati va ca Facturile Dumneavoastra Sunt Complete

Asigurati-va ca Facturile Dumneavoastra Sunt Complete

Asigurati-va ca Facturile Dumneavoastra Sunt Complete! Nu Pierdeti Cheltuielile!

When issuing an invoice, most of us are focused on billable hours. And the more resources are working on the same project, the more we focus on making sure all timesheets are submitted and there’s not a single worked hour missing from that invoice. And that’s fine because this is where the money comes from: billable hours.

Dar uneori, chiar daca adaugati toate orele facturabile, factura tot nu este completa. De ce? Pentru ca lipsesc cheltuielile facturabile!

Cheltuielile par un detaliu atat de mic, totusi ele pot avea un impact asupra proiectului tau prin determinarea performantei costului sau, in functie de suma de bani cheltuita. Imaginati-va ca aveti un proiect care necesita cheltuirea banilor pe calatorii de afaceri, instrumente sau materiale. Si ati convenit cu clientul ca totul va fi refacturat cand proiectul este gata. Dar cand trebuie sa trageti linia, lipsesc facturile de cheltuieli, unele cheltuieli sunt uitate si asa mai departe. Nu este chiar o placere, nu-i asa?

Apoi asigurati-va ca obtineti tot profitul meritat din proiectele dumneavoastra! Sa vedem cum va poate ajuta elapseit aici.

Vizualizarea Cheltuieli din Modulul financiar este disponibila pentru toti utilizatorii elapseit. Prin urmare, toti utilizatorii pot inregistra facturile de cheltuieli, astfel incat acestea sa poata fi urmarite cu usurinta. Pe langa incarcarea unei copii a facturii, se pot introduce si cateva detalii: cheltuiala facturabila sau nefacturabila, tip (care poate fi personalizat in Setari), moneda, data si descriere. Fiecare factura trebuie sa fie legata de un proiect / faza / activitate.

Si nu va faceti griji daca factura de cheltuieli si factura clientului au valute diferite! elapseit va converti automat suma cheltuielilor in valuta utilizata pentru a factura clientul.

Cheltuieli legate de proiect adaugate la factura clientului.