Pagina principala > Blog > Cum Sa Urmaritii Facturile Dumneavoastra Cu elapseit

Tineti evidenta tuturor facturilor dumneavoastra cu o aplicatie profesionala.

Cum Sa Urmaritii Facturile Dumneavoastra Cu elapseit

Ne place tuturor sa fim platiti dupa munca grea pe care am depus-o, dar cum va puteti asigura ca TOATA munca dumneavoastra grea este platita si nu ratati nimic? Am convenit deja ca utilizarea unei aplicatii profesionale pentru a tine evidenta facturilor este esentiala, mai ales atunci cand lucrati cu mai multi clienti si pe mai multe proiecte.

Sa vedem cum va poate ajuta elapseit si aici!

Odata ce creati o factura si o salvati, puteti incepe sa o urmariti folosind tipurile de statusuri disponibile. Pentru a fi mai specific, de fiecare data cand se schimba ceva, puteti marca factura ca fiind trimisa, confirmata, platita sau anulata (sa speram ca ultima nu va fi necesara 😊).

Si exista mai multe modalitati de a obtine o imagine de ansamblu asupra urmaririi facturilor.

Cea mai obisnuita si la indemana prezentare generala se afla in Modulul financiar. De asemenea, puteti utiliza filtrele disponibile pentru a vedea facturile fie dupa status, fie dupa client.

Raport detaliat al facturilor cu data scadentei, suma si statusul.

De asemenea, este posibil sa urmariti facturile in modulul Rapoarte. Aici puteti utiliza filtrul pentru a verifica facturile create intr-o luna specifica, pentru clienti specifici.

Raport detaliat cu toate facturile emise si statusul lor.

O alta vizualizare grozava pentru urmarirea facturilor dumneavoastra este dashboard-ul elapseit. Aici puteti vedea un top al celor mai vechi facturi restante, cu detalii precum numele clientului, suma datorata si data scadenta.

Dashboard-ul elapseit cu facturi in asteptare si cele restante.

Si in cazul in care sunteti curios sa aflati cati bani urmeaza sa intre in buzunarul dumneavoastra, elapseit va ofera o privire rapida asupra statusurilor generale ale facturilor in asteptare (draft-urile nu sunt incluse). Puteti observa, cu usurinta, cati bani sunt “restanti” si de cat timp.

Creantele dupa data de plata in dashboard-ul elapseit.

Acum stiti unde va sunt banii!