Pagina principala > Blog > Cum sa Setati Zilele de Sarbatori Legale pentru Diferite Tari

Adaugati sarbatorile legale globale in calendarul dumneavoastra."

Cum sa Setati Zilele de Sarbatori Legale pentru Diferite Tari Cand Gestionati Echipe Globale

Extinderea afacerii dumneavoastra la nivel global nu inseamna doar sa aveti clienti in toata lumea. Inseamna, de asemenea, ca si angajatii dumneavoastra se afla in tari diferite. Prin urmare, reguli si legi diferite de urmat in multe aspecte ale afacerii. Sarbatorile legale sunt cu siguranta un subiect caruia ar trebui sa-i acordati atentie.

Configurarea calendarului corporativ cu diferitele sarbatori legale este un detaliu mic, dar foarte important, care nu ar trebui sa fie supravegheat. Avand angajati in diferite tari ale lumii, asta ar putea incurca planificarea.

De aceea, in elapseit, sarbatorile legale sunt legate de o locatie specifica. Acest lucru inseamna ca, de fiecare data cand adaugati o noua zi sarbatoare legala, va aparea o lista derulanta cu toate locatiile angajatilor dumneavoastra pentru a verifica unde se aplica ziua libera. Dupa ce asociati ziua sarbatorii legale cu o anumita locatie, toti angajatii inregistrati in acea locatie vor avea, automat, introdusa acea zi libera in calendarul lor.

Adaugati sarbatorile legale specifice pentru fiecare locatie.

Nu uitati sa bifati casuta “recurent anual” pentru a nu fi nevoit sa facetii din nou munca anul viitor 😊. Si tineti minte ca unele sarbatori legale, desi au o recurenta anuala, nu au loc in aceeasi zi in fiecare an. Pastele este un foarte bun exemplu in acest sens. Pentru a nu mai mentiona ca s-ar putea sa fie nevoie sa setati in calendarul o data pentru Pastele Catolic si o data diferita pentru Pastele Ortodox.

Bifati casuta "recurenta anuala" pentru fiecare sarbatoare legala care are loc in aceeasi data, in fiecare an.

Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la Setari / Sarbatori legale si sa le introduci pe toate cu data si locatia unde se aplica. Ulterior, toate sarbatorile legale vor fi vizibile in planificatorul de resurse si in foile de pontaj ale angajatilor.