Pagina principala > Blog > Istoricul Ratelor Orare ale Proiectului

Tineti evidenta modificarilor ratelor proiectului, astfel incat facturile dumneavoasta sa fie precise.

Istoric al Ratelor Orare ale Proiectului - Cum Ajuta?

Este un lucru bun sa aveti proiecte mari si complexe care dureaza aproximativ un an. Uneori inseamna mai multe probleme decat de obicei, dar hei, vin bani, deci nu este permis sa va plangeti 😊 “Problema” uneori inseamna schimbare si cu totii stim ca o schimbare nu vine niciodata singura, aduce mai multe mici schimbari cu care trebuie sa ne confruntam. Si adesea, schimbarea ratelor orare ale proiectului este inevitabila. Sa speram ca ratele orare vor creste!

In cazul in care ratele orare se modifica in mijlocul unui proiect, cum credeti ca ar influenta activitatea?

Sa presupunem ca aveti un proiect de un an care a inceput in ianuarie si dupa sapte luni rata orara trece de la $120 la $140. Niciun istoric al ratelor, nicio problema mare, nu-i asa?! Asigurati-va doar ca facturati toate orele lucrate pana la sfarsitul lunii a saptea si totul este bine. Si daca doriti sa verificati veniturile proiectului, generati pur si simplu un raport pe baza facturilor.

Dar ce se intampla daca avetii nevoie de un raport trimestrial? Sau de orice raport pentru o perioada specifica si modificarea ratei s-a intamplat chiar la mijlocul acelei perioade? Arata putin cam dezordonat fara o aplicatie care poate genera rapoartele luand in considerare acea rata de schimb, nu-i asa?!

Prezentare generala a modificarilor ratelor orare ale proiectului elapseit.

Pentru toate proiectele “billable time and materials” puteti adauga o rata orara implicita. In cazul in care aveti angajati care lucreaza la biroul clientului, ar trebui sa adaugati si o rata orara implicita la distanta. De fiecare data cand cineva face o modificare la oricare dintre aceste doua tipuri de rate, aceasta va fi vizibila in vizualizarea Schimbare rata din profilul clientului.

Desi modificarea poate fi facuta cand editati profilului clientului, se recomanda sa fie facuta din vizualizarea Istoric rate orare, unde pot fi adaugate mai multe detalii pe langa noile rate: data de inceput si de sfarsit pentru modificare si, de asemenea, unele note explicative. Numele utilizatorului care face modificarea ratelor orare va fi afisat automat in aceasta vizualizare.

Cum sa adaugati o noua rata de proiect in elapseit.

Indiferent de cate modificari de rate orare veti avea in proiect, aceasta mica functie numita Istoric rate orare nu va lasa rapoartele financiare sa fie afectate.

Suna destul de util, nu-i asa?!