Pagina principala > Blog > Nu Lasati ca Urmarirea Facturilor Sa Fie o Provocare!

Vedeti task-urile restante, verificati blocajele si asigurati-va ca respectati termenele limita.

Nu Lasati ca Urmarirea Facturilor Sa Fie o Provocare!

Coplesit de gestionarea proiectelor dumneavoastra si de executarea mai multor task-uri in acelasi timp? Pe langa asta, trebuie sa tineti evidenta orelor facturabile si a facturilor, astfel incat sa nu lucrati in zadar? Si acele facturi trebuie inca facute manual? Atunci s-ar putea sa aveti probleme serioase!

Si ca si cum procesul de facturare nu ar fi suficient de complicat, tinerea evidentei platilor v-ar putea da si serioase dureri de cap! Mai ales atunci cand aveti un portofoliu mare de clienti cu diferite termene de facturare si plata.

Dar hei, nu e sfarsitul lumii! Stiti cum se spune, exista o solutie pentru fiecare problema! Si apoi o problema pentru fiecare solutie 😊 Glumesc 😊

Iata cateva idei pentru a usura procesul de facturare si pentru a va asigura ca clientii dumneavoastra. sunt facturati la timp si ca sunteti platit:

  1. Creeazati-va propria aplicatie, cum ar fi un fisier Excel, de exemplu. Beneficiul utilizarii Excel este ca nu trebuie sa platiti nici o taxa suplimentara (daca avetii deja o licenta Microsoft) si vine cu un sablon de urmarire a facturilor pe care il puteti descarca rapid. Trebuie sa luati in considerare totusi ca astfel de aplicatii simple ar putea functiona pentru companiile mici, cu poate in jur de 50 de facturi de gestionat lunar. Dar chiar si cu un numar mai mic de facturi de gestionat, sunteti dispus sa actualizati manual fiecare rand si coloana de fiecare data cand apare o modificare? Sunteti increzator ca toata aceasta munca manuala va va permite sa prezentati rapoarte precise ale facturilor partilor interesate ori de cate ori vi se solicita acest lucru?
  2. Folositi o aplicatie competenta. Exista o multime de sisteme software de facturare pe piata pentru a va ajuta sa gestionati eficient aceste procese si sa economisiti timp si bani. In functie de cat de complexa este afacerea dumneavoastra, puteti alege de la simplu aplicatie de facturare pentru a emite si a tine evidenta facturilor automat, pana la aplicatii integrate care ofera o solutie cuprinzatoare si combina mai multe functii de care ati putea avea nevoie. O astfel de aplicatie complexa va va simplifica cu siguranta procesul de facturare. Ajuta la pastrarea unei evidente exacte a orelor facturabile prin foi de pontaj electronice, astfel incat nicio ora lucrata sa nu fie omisa din facturi. Aceste aplicatii va vor permite, de asemenea, sa generati diferite rapoarte financiare cu o buna vedere asupra profitabilitatii companiei tale.
  3. Externalizeazati-va activitatile de contabilitate. Acesta este un mod bun de a scapa de durerea facturarii si va permite sa va concentrati mai mult pe afacerea dumneavoastra de baza. Si in timp ce externalizarea ar putea fi mai ieftina decat plata unui contabil cu norma intreaga, trebuie sa tineti cont de faptul ca o companie de externalizare se va ocupa doar de procesul de facturare si dumneavoastra va trebui in continuare sa tineti evidenta orelor facturabile si sa fiti in contact cu clientii ori de cate ori apar probleme.

Pentru a concluziona, intr-adevar procesul de cont de creanta ar putea fi coplesitor, dar nu este imposibil. Exista multe modalitati de a prelua controlul asupra tuturor aspectelor afacerii dumneavoastra, de a reduce costurile si task-urile consumatoare de timp. Trebuie doar sa aflati care este solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Asadar, evitati acea durere de cap si decideti rapid cum doriti sa va fie gestionati banii! Verificati aici cum va poate ajuta elapseit.