Pagina principala > Blog > Probleme cu Crearea unui Sablon de Factura

Sablon factura

Probleme cu Crearea unui Sablon de Factura?

Invoices are essential in the process of getting paid by your customers. They’re the ticket that enables the transaction. A ticket with lots of information: both yours and customer’s company name, address, bank account, company’s registration number, swift code, invoice number, date, details about invoiced products or services and their cost, total amount, VAT, payment terms, discount if the case… Now put them all on paper! Not easy? You need a template and can’t find the perfect one?

Dar de ce ati avea nevoie de un sablon perfect in primul rand? Ei bine…. facturile sunt un fel de carte de vizita pentru compania dumneavoastra, ele reprezinta cumva identitatea afacerii dumneavoastra. Deci, un sablon cu aspect profesional va consolida afacerea dumneavoastra in mintea clientului. Un aspect vizual va permite, de asemenea, clientilor sa citeasca cu usurinta detaliile facturii. In acest fel, riscul de intarziere a platilor este foarte redus.

elapseit vine cu un sablon de factura implicit care poate fi personalizat cu logo-ul companiei dumneavoastra pentru un aspect mai profesional. Nu va faceti griji, nu veti avea nevoie de niciun fel de abilitati de programare pentru a va personaliza sablonul. De asemenea, puteti adauga propriul sablon de factura, daca este necesar (HTML este acceptat).

Odata ce ati decis ce sablon doriti sa utilizati, trebuie doar sa introduceti datele clientului si ale proiectului. Apoi accesati modulul Finante si incepeti sa adaugati cate inregistrari sunt necesare la factura nou creata. Daca datele foilor de pontaj sunt exacte, factura este la doar cateva clicuri distanta de a fi trimisa clientului!

Sablon implicit pentru factura, in elapseit

Este suficient pentru dumneavoastra sa nu mai pierdeti timpul cautand sablonul potrivit de factura si sa incepeti sa facturati clientii?